Ο Smooth 99,8 σε στέλνει στο “Tango Noir” στο θέατρο Σημείο!

Μετά από την επιτυχημένη πορεία του την προηγούμενη σαιζόν, το Tango Noir επιστρέφει για 4 παραστάσεις, στις 4, 11, 18 και 25 Νοεμβρίου στο θέατρο Σημείο.

Στο κοσμοπολίτικο Παρίσι του μεσοπολέμου, που το έχει κυριεύσει η τρέλα του tango, ίντριγκες, πάθη, αλλά και μια δολοφονία συνταράσσουν το διαβόητο καμπαρέ «La Rose Noire».

Όταν η Λουσίλ Μπονέ βρίσκεται νεκρή, ο  αστυνομικός Ερμής Ρενάρντ καλείται να εξιχνιάσει το έγκλημα και έρχεται αντιμέτωπος με την κυνική ιδιοκτήτρια Ρόζα Νουάρ, τον αινιγματικό αργεντινό χορευτή Ρικάρντο Ροδρίγες αλλά και τον συναισθηματικό τραγουδιστή Γκωτιέ Ντυμπουά.

Το «Tango Noir» είναι μια χοροθεατρική παράσταση που μεταφέρει στη σκηνή την ατμόσφαιρα των φιλμ νουάρ. Ο σκληροτράχηλος αστυνομικός, η φαμ φατάλ αλλά και άλλες χαρακτηριστικές φιγούρες του είδους, πρωταγωνιστούν σε μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις και συναισθηματικές συγκρούσεις. Την ιστορία πλαισιώνουν τραγούδια και χορογραφίες tango, με γνωστές και αγαπημένες μελωδίες της εποχής.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, Smooth 99,8 και στείλτε μήνυμα γράφοντας tango (κενό), το ονοματεπώνυμο σας και το τηλέφωνο σας και μπείτε στην κλήρωση για διπλές προσκλήσεις για τις παράστασεις.

Οι κληρώσεις θα γίνουν την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στην εκπομπή της Κατερίνας Ψιμοπούλου (13.00-16.00) και της Μελίσσας Κωτσάκη (20.00-22.00)

2 Comments

  • Posted October 30, 2018 12:05 am 0Likes
    Avrantini Penny

    Tango

  • Posted October 30, 2018 3:13 pm 0Likes
    ERIETTA PASSA

    Teleio dvro

Leave a Comment