Ο Smooth 99,8 σε στέλνει στο Dirty Comedy Nights του Σίλα Σεραφείμ στο θέατρο Χυτήριο

Οι καλύτεροι κωμικοί, παρουσιάζουν τα πιο βρώμικα Raw κείμενα τους, στις πιο αλογόκριτες νύχτες. To Raw Standup Comedy Night είναι ένας θεσμός που έχει διαπρέψει στις σκηνές κωμωδίας του εξωτερικού, και έρχεται επιτέλους και από τα μέρη μας. Από politically incorrect χιούμορ μέχρι cringe jokes, το σίγουρο είναι ότι δεν είναι για όλη την οικογένεια. Το μόνο ταμπού, είναι ο ενδοιασμός.  Το μόνο που δεν επιτρέπεται, είναι ο δισταγμός να εκφράσει ελεύθερα τη σκέψη του, ο κάθε κωμικός.

Κάθε Πέμπτη στο Χυτήριο, στις 9.30 το βράδυ, τέσσερις κωμικοί, σχολιάζουν, μιλούν, παίζουν και διακωμωδούν όλα όσα ντραπήκατε να σκεφτείτε.Γιατί τα μόνα όρια της κωμωδίας, είναι η ευστοχία της. Αν αντέχεις αυτό το dirty stand-up comedy, είσαι το κοινό μας. Αν είσαι ανήλικος ή σεμνότυφος, πήγαινε για καφέ καλύτερα. Λόγια του Σίλα Σεραφείμ, όχι δικά μου!

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση και να κερδίσετε κάθε εβδομάδα διπλές προσκλήσεις για την παράσταση κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, Smooth 99,8 και στείλτε μήνυμα στο inbox με το ονοματεπώνυμο σας και το τηλέφωνο σας.

Leave a Comment