Ο Smooth 99,8 σε στέλνει στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, στις 14 Οκτωβρίου με τους Burger Project!

Μαζευόμαστε όλοι στις 14 Οκτωβρίου στο Πάρκο για την πιο χαρούμενη Κυριακή του μήνα και ένα μοναδικό «Τρελό Κοντσέρτο»! Το Πάρκο ενώνει τις δυνάμεις του και την αγάπη που μοιράζεται για τα παιδιά και την οικογένεια με τους Burger Project και οργανώνουν την πιο χαρούμενη Κυριακή για μικρούς και μεγάλους!

Αν είστε έτοιμοι για μια διαδραστική συναυλία γεμάτη με μουσικοκινητικά παιχνίδια και χιουμοριστικούς αυτοσχεδιασμούς, τότε ελάτε να απολαύσετε τους μοναδικούς Burger Project και το «Τρελό Κοντσέρτο» τους!

Οι χαρούμενοι ρυθμοί του «Τρελο-Κοντσέρτο» θα κατακλύσουν τον χώρο μπροστά από τη Σαβάνα, στις 12:00! Οι χοροί και τα μουσικοκινητικά παιχνίδια θα διαρκέσουν μέχρι τη 13:15, και μετά μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα ζωάκια του Πάρκου μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα ταΐσματος ζώων!

Σχετικά με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Ανοιχτό κάθε μέρα από τις 9π.μ. έως τη δύση του ηλίου, όλο το χρόνο, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, το μεγαλύτερο ζωολογικό πάρκο της Νοτιoανατολικής Ευρώπης, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας στους επισκέπτες του ένα μοναδικό ταξίδι στις πέντε ηπείρους, μέσα από τη ζωή των περισσότερων από 2000 ζώων – πρεσβευτών της ανάγκης προστασίας της βιοποικιλότητας – που ζουν στις εγκαταστάσεις του.

 

Μπείτε στην κλήρωση για 10 διπλές προσκλήσεις στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook Smooth 99,8 γράφοντας Πάρκο, το ονοματεπώνυμο σας και το τηλέφωνο σας

Leave a Comment