Μικρό Παρίσι των Αθηνών στο EL CONVENTO DEL ARTE 5 και 6 Οκτωβρίου

Drums & Voice Jazztronica Duet στο EL CONVENTO DEL ARTE

Η vocalist Αγγελική Τουμπανάκη και ο drummer Ηλίας Δουμάνης δημιουργούν το Φεβρουάριο του 2014, τους «Drums & Voice Jazztronica Duet», ένα πρότυπο Nu Jazz ντουέτο τυμπάνων- φωνής.

Το project ξεκίνησε από την ανάγκη των δύο μουσικών να ερευνήσουν και να πειραματιστούν πάνω στα όρια του φυσικού ήχου των οργάνων τους και από την επιθυμία τους να σχεδιάσουν ένα πολυσύνθετο ηχητικό περιβάλλον με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων και προγραμμάτων. Επέλεξαν να δουλέψουν και να παρουσιάζουν κομμάτια της bebop, modal, hardbop jazz σκηνής αλλά και προσωπικές τους συνθέσεις, δίνοντας βάση στην ελεύθερη μουσική έκφραση. Ενορχηστρώνουν, εναρμονίζουν και συγχρόνως αποδομούν το συνηθισμένο ρόλο των δύο οργάνων, δίνοντας πολυδιάστατη προσέγγιση στα τύμπανα και extended πολυφωνική παρουσία στη φωνή.

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – ‘Ώρα έναρξης: 22:00

 

Αφιέρωμα στον Μάη του 1968 στο EL CONVENTO DEL ARTE

Αυτήν την χρόνια η Ιωάννα,  με αφορμή την γαλλική εξέγερση του Μάη του 1968 ενάντια στην συντηρητική τότε κυβέρνηση,  θα ερμηνεύσει τραγούδια από την Woodstock και  70’ς σκηνής , διαχρονικά  τραγούδια που μιλάνε για την καταπίεση της ανθρώπινης ελευθερίας σε οποιοδήποτε πλαίσιο , Γαλλικά Folk , Και 2 original δικά της τραγούδια που έχουν σκοπό να εμπνεύσουν τους ανθρώπους να μείνουν πιστοί στην αλήθεια τους και τη μοναδικότητα τους χωρίς να υποταγούν σε καμία νόρμα άλλων που δεν τους ταιριάζει και να μείνουν ακλόνητοι από εξωτερικές αλλοιώσεις και πιέσεις!

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – ‘Ώρα έναρξης: 22:00

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό

 

Leave a Comment